Wat/wie is Leefrecht?

Leefrecht resoneert met velen (personen, bedrijven en instellingen), maar betekent voor iedereen iets anders. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en samen geven we binnen jouw conflict/casuistiek Leefrecht vorm.

Je ontvangt van mij een persoonlijke/intuitieve benadering, met een helder, (juridisch/zakelijk) gestructureerd pad van A naar B, die ook innerlijk bij je past en goed is voor je persoonlijke ontwikkeling.

Ook ik leef mijn eigen leefrecht. Dit leef ik iedere dag. Dit schrijf ik op in een boek (komt nog), zeg ik soms in een column, geschreven/gesproken blog.

Het mooie vind ik waar we elkaar mogen ontmoeten daarin.

Leefrecht kent kaders: authenticiteit, groei, bloei en vergeestelijking. Dit helpen stimuleren, maar daar, waar leefrecht in de knel komt met anderen ook tot oplossingen komen.

Rechtsbescherming maar ook persoonlijke coaching staat hierin voorop. Verbinding zoekend met anderen door te zoeken naar constructieve oplossingen.

Voor de particuliere natuurlijke persoon, leren opkomen voor je leefrecht, waarbij je ook met andere personen en belangen hebt te maken.

Voor het MKB bedrijf, een gezonde bedrijfsvoering, heldere advisering, natuurlijke groei, nieuwe inspiratie en opkomen voor je leefrecht, waar de bedrijfsvoering wordt geblokkeerd. Verbinding zoekend met de omgeving en klanten.

Voor instellingen, het werken aan een gezonde, transparante werk en leefomgeving, die integer is en creatief de samenwerking zoekt met de buitenwereld om gezamenlijke doelen te verwezenlijken.

Voor allen geldt, naast heldere advisering, dat er wordt gezocht naar de makkelijkste weg, die het minste schade en het meeste winst voor iedereen oplevert. Ik help met procederen als het echt nodig is, maar meestal is dat in de praktijk dus niet nodig.

               

               'Kom maar op!'