Praktisch en Prijzen:


Mail je vraag vrijblijvend naar godayame@icloud.com. Kort bellen kan ook. Dan voel je of het klikt. Daarna kan een uitgebreid intakegesprek volgen, waarin we inhoudelijker worden over de zaak.

Als je binnen komt voor coaching of advocatuur of mediation of advies, breng ik een uitgebreid kennismakingsgesprek in rekening voor 75,- per persoon (incl. btw). En kom je vanuit je bedrijf of een instelling betaal je 100,- per persoon (inclusief btw). We inventariseren de feiten, ik geef wat richting en tips en meer helderheid, zodat duidelijk wordt welk pad je kunt verwachten. Hierover ontvang je een schriftelijke bevestiging en begint de dossieropbouw.

Op basis van de binnengebrachte stukken kan ik een voorlopig inhoudelijk juridisch specifieker advies schrijven en een duidelijk plan van aanpak.

In dat geval geldt globaal gezegd, een uurtarief van 150,- ex btw, verschotten en kantoorkosten tot en met de eerste sommatie, aanvraag, stellingname, of de eerste verweerbrief aan de wederpartij. Indien we de zaak schikken blijft dit het uurtarief.

Bij verdere litigation, procedure of mediation (op basis van kostendeling) met de wederpartij wordt het uurtarief 200,- per uur, ex btw, verschotten en kantoorkosten.

Als je in aanmerking komt voor een toevoeging, of je bent rechtsbijstand verzekerd, of je start een WAMCA actie vanuit stichting of vereniging, gelden er aangepaste tarieven.

Voor bedrijven en instellingen met vaste zzp-opdrachten kan een eenheidsprijs worden afgesproken.


JA, doe mij een kennismakingsgesprek!

mail: godayame@icloud.com